• Gratis verzending vanaf €25,-
  • Gratis retourneren
  • Vanaf €25,- gratis cadeau
  • Werkdag voor 13:00 uur besteld is morgen in huis
  • Makkelijk en veilig betalen
  • Groot assortiment

Kwasten Shampoo Gérard Brinard

Kwasten Shampoo Gérard Brinard

make-up kwasten schoonmaken met de kwasten shampoo van Gérard Brinard.

REVIEW | GÉRARD BRINARD KWASTEN SHAMPOO

Zo af en toe moet het even gebeuren, de kwasten moeten weer gereinigd worden! Iets wat ik eigenlijk niet het fijnste klusje vind, maar iets wat ik wel belangrijk vind. Het was weer eens tijd om ze te reinigen en dit keer deed ik het met de kwasten shampoo van Gerard Brinard. Lees je mee?

Als eerst zie ik een fijne verpakking, makkelijk op te bergen en de shampoo is er makkelijk uit te krijgen. De substantie is transparant en erg vloeibaar. Ik vind het ook nog eens lekker ruiken, dus mijn eerste indruk is eigenlijk al goed. Daarna ben ik natuurlijk gelijk gaan proberen. Deze kwasten shampoo moet gebruikt worden met een beetje water, dus ik heb een beetje warm water toegevoegd aan deze shampoo.

Dit is wat de verkoper over de shampoo zegt, iets wat ik écht altijd bekijk. Ik ben altijd zo benieuwd als het ook echt het resultaat geeft als gezegd wordt in de omschrijving.
Gaan uw make-up kwasten ook altijd na langere tijd kapot of vallen er steeds meer en meer haren uit? Dan bied deze kwasten shampoo van Gerard Brinard de uitkomst. Deze kwasten shampoo is speciaal ontwikkeld om make-up kwasten schoon te maken. U zult er niet alleen voor zorgen dat de make-up uit de kwast gaat maar deze shampoo zal er ook voor zorgen dat uw kwast een veel langere levensduur krijgt. Let wel op dat u bij gebruik lauw water moet gebruiken om de kwasten te reinigen! Anders dan kunnen de haren breken of erger nog de lijm zou los kunnen laten. De kwasten shampoo zit verpakt in een compacte maar uiterst stijlvolle zwarte verpakking waardoor deze kwasten shampoo niet zal misstaan in uw huis.

Ik merkte toch wel verschil, het water werd ongelofelijk vies en de kwasten kregen weer redelijk hun eigen kleuren. Gelukkig heb ik ook echt opgemerkt dat de kwasten er zacht van worden, de haren vallen ook zeker niet uit, dus het is voor mijn kwasten een goed verzorgend product. Het duurde de eerste keer wel even voordat ze helemaal schoon waren maar oefening baart kunst ;).

Na (nog wel nat)

Deze kwasten shampoo is verkrijgbaar bij www.gerardbrinard.eu Ben ik blij met dit product? De kwasten worden er super schoon van, ook ruikt het heerlijk. De shampoo werkt nog beter als je de brushegg gebruikt. Hierdoor worden ze niet alleen schoner maar je bent er ook minder lang me bezig. Eindconclusie fijne goed betaalbare kwastenshampoo die niet alleen goed werkt, lekker ruikt maar ook ze werk doet!  

Reacties

  1. renate renate

    Ziet er goed uit! ik was zelf me kwasten zonder shampoo maar ik ga deze zeker proberen. ben heel erg benieuwd :)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »